luni, 1 februarie 2010

Kristen&Rob in Face- Check

Kristen:
Par: Kristen isi poarta parul desfacut, il lasa sa cada in parti printr-o carare pe mijloc. Nici vorba de styling! Cine se coafeaza atat de simplu nu doreste sa iasa in evidenta. Kristen nu este genul de fata care apreciaza sa se afle in centrul atentiei.
Frunte: Fruntea inalta a lui Kristen dezvaluie o personalitate sceptica si sfidatoare. Este o fata atenta, putin dispusa sa-si asume riscuri, care poate fi si fitzoasa din cand in cand.
Ochi: Privire deschisa si ochi ingusti care atrag atentia asupra unei persoane realiste. Kristen nu este o visatoare romantica, ci o fata pragmatica, cu picioarele pe pamant.
Nas: Nasul este ingust, narile usor trase in sus. Oamenii cu aceste trasaturi sunt fricosi, atenti, dar si sensibili. Pot fi literalmente sa miroasa o persoana cu intentii rele.
Gura: Buzele pline denota senzualitate, Kristen fiind o persoana care cade usor in capcana dragostei! Buza de sus este arcuita puternic in jos. Asta inseamna caeste mai degraba fricoasa, pesimista si cu putin umor.
Barbie: Barbia nu iese in evidenta, are o forma bine echilibrata. Kristen este o persoana care are nevoie de multa armonie, dar ambitiile ei au limite.

Rob:
Par: Cine isi poarta parul atat de cool, de la frunte in sus, doreste sa arate ca este puternic si potent sexual( O.O ).Mai clar: imi iau tot ce vreau! Rob este un luptator foarte ambitios care stie ce vrea.
Frunte: Fruntea inalta si lata a lui Rob semnalizeaza inteligenta si perseverenta. Oamenii atat de ambitiosi ar trece de multe ori cu capul direct prin zid. Daca ceva nu le iese, isi pot iesi repede din fire.
Ochi: Privire clara, aproape sfidatoare si sprancene stufoase. Robert poate fi autoritar, chiar directorial. Stie ce vrea, este ambitios, intrepretinzator si dominant la sex. Are incredere in el si stie foarte bine ce vrea si cum se obtine.
Nas: Nasul orientat in jos si puternic denota ambitie, corectitudine si vointa. Acest lucru semnifica faptul ca lui Robert ii este greu sa se puna in situatia altora.
Gura: O gura frumoasa si uniforma, buzele insa sunt subtiri. Latura sensibila si artistic a lui Rob este de necontestat. Dar are tendinta de a analiza lucrurile excesiv si de a pastra o distanta fatza de ceilalti.
Barbie: O barbie lata care arata ca are incredere in propriile forte si stie sa-si impuna punctul de vedere. Un tip asa ca Rob nu se lasa descurajat prea usor.
by Alexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu