marți, 22 decembrie 2009

10 motive sa-l iubesti pe Jacob

So.. sa incepem :D
1.Edward Cullen este mult prea promovat. O fi el un vampir super dragut, vegetarian si indragostit de o muritoare, dar, hey! Jacob face eforturi considerabile, iar el nu te-ar condamna niciodata la o viata interminabila...
2.Nu te pune in pericol. Ok, s-ar putea sa reactioneze un pic violent atunci cand se enerveaza, dar cu siguranta se poate controla. Iar prietenii lui varcolaci nu si-ar dori niciodata sa te manance de vie, asa cum ar face-o absolut toate cunostintele lui Edward Cullen. Are rost sa traiesti tot timpul cu teama ca un vampir te-ar putea ucide in somn, insetat de mirosul sangelui tau delicios?
3.E inuman de puternic. Chiar daca Edward este puternic si cu abilitati speciale, si Jacob poate comunica cu ajutorul mintii, plus ca are o forta incredibila la doar 16 ani. Cool, nu?
4. Omul chiar mananca. Nu ar fi interesant ca iubitul tau sa te scoata la cina si sa poata manca si el ceva, nu doar sa se uite la tine? Jacob ar putea face asta, spre deosebire de Mister Cullen.
5. E viu! Iti dai seama ce invidioase ar fi pritenele tale sa vada ce iubit ti-ai tras? HOT, si la propriu, si la figurat, extrem de aratos si.... viu, spre deosebire de fata palida si rece a vampirului, mort de cateva sute de ani!(omg)
6. Umbla mai tot timpul dezbracat! Cine nu s-ar mandri cu asa un corp? Nu ti-ar placea ca toate fetele sa priveasca cu jind la iubitul tau? La urma urmei, tipul are unul dintre cele mai hot corpuri de la Hollywood si e ravnit de jumatate din planeta! :)(WoW)
7. Merge le sala! Jacob se straduieste din rasputeri sa devina barbat si isi lucreaza intens corpul, spre deosebire de Edward, care e destul de sedentar(lol). Ce conteaza cum arati atunci cand ai haine cu care sa iti acoperi defectele, nu?
8. Nu te-ar lasa niciodata singura in mijlocul padurii. Chiar daca ar vrea sa va despartiti, Jacob nu te-ar lasa niciodata singura in mijlocul padurii, unde exista o groaza de pericole.
9. Apara oamenii. Spre deosebire de majoritatea vampirilor, care nu vor decat sa suga umanitatea de sange, Jacob si echipa lui de varcolaci incearca sa ne apere de ei. Sunt fani declarati ai omului si lupta pentru viata lui.
10. Te poate salva daca te-ai blocat in nameti! (lol)Sa presupunem ca ai ramas blocat/a in nameti din cauza unei furtuni de zapada. Cu siguranta temperatura corpului lui Jacob te-ar ajuta sa supravietuiesti, spre deosebire de multele grade sub zero pe care le are corpul lui Edward.

Tare, nu?
by Alexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu