marți, 22 decembrie 2009

25 de secrete despre twilight


...sa vedem :)

P.S. Imagine sugestiva pentru nr. 17

. Taylor Lautner are un obicei foarte dragalas: de Valentine's Day cumpara trandafiri rosii si felicitari pe care le imparte la toate fetele din cercul lui de prieteni.
2. In ultime zi de filmare pentru twilight robert viziona un film in rulota sa si a inceput sa planga.Regizoarea Catherine Hardwicke a inceput si ea sa planga atunci cand a vizitat-o pe Kristen in rulota sa.Iar Kristen a declarat dupa filmari ca si ea plangea ori de cate ori se intampla ceva cat de cat emotionant...
3. Caini singuratici: pe Taylor il asteapta acasa,pe timpul filmarilor,cainele sau mantez,Roxy.Si lui Robert ii duce dorul acasa cainele sau de rasa Westland,Patty.
4. Nikki Reed si Jackson Rathbone au trebuit sa ia lectii pentru scena de baseball din twilight ,pentru a putea juca folosindu-se de mana stanga.Coregrafia scenei arata astfel mult mai bine decat daca isi foloseau mana dreapta.
5. Pletele lui Taylor din prima parte a seriei nu erau autentice:el purta o peruca.Pentru new moon insa si-a tuns parul.Nu de alta,dar ca varcolac va avea si asa destul par.
6. Castingul lui robert pentru rolul lui edward a avut loc,printre altele,in patul regizoarei Catherine Harwicke.Acolo a jucat scena sarutului cu Kristen Stewart si a fost angajat imediat.Oare de ce?!
7. Noul hobby al vedetelor din twilight : karaoke.Rob a fost deja vazut de fani cantand in barul de karaoke.Kristen si Nikki l-au insotit.
8. Nikki Reed a petrecut pentru filmarile de la twilight 36 de ore la coafor pentru a-si vopsi parul sau negru intr-o culoare deschisa. " Cu peruca nu aratam natural", a declarat ea.In new moon insa a purtat una."Imi cadea foarte mult par cand ma vopseam.
9. Fiind cel mai tanar dintre actori,Taylor a fost insotit mereu pe platourile de filmare de tatal sau.Si lucurile nu se vor schimba inainte de 11 februarie 2010,cand va implini 18 ani.
10.Robert s-a pregatit intens pentru rolul sau: cu cateva saptamani inainte de filmari el s-a retras in Oregon,facea zilnic jogging si a vorbit cat se putea de putin."Asa m-am putut transpune in pielea lui Edward" explica el.
11.In scena din twilight,cand Edward a intrat in cantina,se aude o voce care canta pe fundal.Ei bine,este vorba despre vocea surorii lui Rob,Lizzy(24).
12. Cea de-a cincea parte a povestii cu vampiri denumita Midnight Sun era cat pe ce sa nu fie lansata niciodata pentru ca au aparut pe internet in mod ilegal diverse fragmente din ea.Insa in cele din urma,autoarea a publicat pe site-ul ei cateva fragmente anuntand ca va urma versiunea finala care va vedea si lumina tiparului.
13.Robert a fost destul de socat cand o mama care isi purta in brate copilul l-a intrebat direct,pe strada: "Ai vrea sa musti copilul de gat,te rog?"evident ca nu a facut-o!
14.In new moon Bella are o concurenta acerba din clanul Volturilor:pe langa Dakota Fanning,apare si fotomodelul Noot Seear.Este distribuita in rolul lui Heidi,iar Kellan Lutz a fost destul de ofticat ca iubita lui AnnaLynne McCord nu a reusit sa puna mana pe rol.
15.Advertizare pentru toti fanii lui Edward: va exista o adevarata chimie intre Bella si Jacob in new moon.Dar Taylor spune ca nu va fi niciun sarut intre cei 2 in partea a 2-a a filmului."De abia in partea a treia vor evolua lucrurile in aceasta directie",dezvaluie el.
16.In gasca de varcolaci au fost distribuiti urmatorii:Chaske Spencer( Sam Uley), Tyson Houseman ( Quil Ateara), Alex Meraz( Paul), Kiowa Gordon( Embry Call), Bronson Pelletier( Jared) si Tinsel Korey( Emily). Toti au in realitate rude care se trag din indieni .
17.Toti membrii familiei Cullen poarta bijuterii care au emblema familiei:leul este simbolul curajului,mana deschisa simbolizeaza increderea si dreptatea,iar trifoiul inseamna eternitate.
18.Si in realitate exista legenda conform careia cei din familia lui Jacob au provenit din lupi.Insa faptul ca ei sunt dusmani declarati ai vampirilor a fost inventat de autoarea Stephenie Meyer.
19.Funny: cand Bella se trezeste in spital ,in scena din twilight,la televizor rula exact scena precendenta diln film.
20.Doar in 8 din cele 48 de zile de lucru la prima parte din twilight nu au fost intrerupte filmarile de ploaia torentiala.Problema principala era insa,era soarele deoarece,conform scenariului,in Forks,ar fi trebuit sa ploua continuu.
21.In primele 8 zile de la lansarea DVD-ului twilight,in SUA,filmul a facut incasari de 5,6 milioane si a devenit astfel cel mai bine vandut DVD al anului.
22.Pe You Tube s-a creat o adevarata nebunie printre fanii twilight.Fiecare dintre ei vroia sa creeze cel mai bun trailer pentru new moon.Una dintre cele mai bune creatii a facut-o o australianca ce si-a ales nickname-ul tiffanyd666.Trailerul ei s-a numarat printre cele mai vizionate de pe You Tube.
23.Bella s-a jucat iln copilarie cu papusile Barbie.Cand tatal ei Charlie o conduce in vechea ei camera pot fi vazute acolo 3 papusi Barbie dezbracate [omg].In decursul filmului ele dispar.Probabil ca Bella a facut curat in camera.
24.Kristen Stewart a jucat in 2006 rolul unei fete foarte bolnave care nu mai avea nicio sansa de recuperare."The Cake Eaters nu a fost insa lansat pe marele ecrane din cauza temei destul de delicata pe care o aborda..Dar dupa succesul pe care l-a avut Twilight,DVD-ul a fost pus imediat in rafturi...
25. Stephenie Meyer lucreaza de ceva timp la noile sale carti,unele dintre ele povesti fantastice in care vor aparea personaje precum fantome sau sirene.


Danutza

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu