luni, 4 ianuarie 2010

Kristen: Nu vreau sa mai aud de Twilight?!?!? :O:O

Kristen Stewart, protagonista din deja celebrul film "Twilight", a acordat un interviu revistei "Interview's" cu ocazia aniversării a 40 de ani de la apariţia publicaţiei.

Kristen Stewart, foto EPAReporterul care a chestionat-o a încercat să o complimenteze pe actriţă, spunându-i că fiica lui de 6 ani a devenit cea mai mare fană a ei după ce a văzut filmul "Twilight". Se pare, că vedeta nu a fost prea încântată de această remarcă, pentru că s-a arătat vădit deranjată.

"Sunt atât de plictisită de subiectul "Twilight". Practic fiecare conversaţie începe cu acest film. Mă tot gândesc că atunci când încerc să spun ceva care contează cu adevărat pentru mine, nu mă ascultă nimeni", a replicat Kristen.

Întrebată despre realaţia ei cu Robert Pattison, aceasta a spus că viaţa ei personală nu priveşte pe nimeni şi că preferă să stea în casă decât să alerge fotografii după ea.

"Cu cine sunt sau nu sunt, este numai problema mea şi nu cred că ar trebui să intereseze pe nimeni. Oricum de câte ori ies seara în oraş, a doua zi citesc în presă tot felul de aberaţii, aşa că mai bine stau în casă", a adăugat actriţa.

by Alexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu