joi, 20 mai 2010

Interviu cu Jackson Rathbone


SNMag:Spune-ne despre rolul tau in The Last Airbender ...
Jackson Rathbone:Eu interpretez un razboinic tanar pe nume Sokka, care, impreuna cu sora sa, descopera un baiat misterios captiv in gheata, il eliberam si sfarsim cu misiunea de a salva lumea. Este o poveste fantastica ce provine din desenele animate Nickelodeon, iar acum a devenit o epopee fantezista reala.

SNMag: Ai avut de facut antrenamente sau a trebuit sa te pregatesti fizic pentru rol?
JR: Au fost doua luni bune de antrenamnete Kung Fu in LA si apoi am continuat antrenamentele in timpul filmarilor. Dar a fost foarte distractiv, mi-a placut la nebunie! Acesta este unul dintre lucrurile cu adevarat misto cand esti actor: esti platit pentru a invata Kung Fu!

SNMag: Ce fel de cascadorii a trebuit sa faci?
JR: In cea mai mare parte a fost lupta corp la corp. Personajul meu nu are abilitati speciale ... asa ca am avut o multime de scene de lupta cu adversari cu sabii si sulite si singura mea arma a fost bumerangul. Este un pic enervant, chiar si atunci cand este o sabie de plastic.

SNMag: Cum a fost experienta de a lucra cu M. Night Shyamalan?
JR: A fost uimitor. Al Saselea Simt este unul dintre thrillerele mele preferate si-mi plac si restul filmelor lui Night. Deci, m-am simtit grozav ca actor sa lucrez cu cineva pe care l-am admirat si respectat de-a lungul anilor.

SNMag: Care a fost reactia initiala, atunci cand ai fost distribuit in Twilight?
JR: Este o serie de romane grozava si Jasper are o poveste atat de ampla, asa ca am fost foarte incantat. Dar apoi au inceput sa ma sune verii mei, si ei au fost chiar mai incantati decat mine, astfel miza a fost ridicata - joc un personaj pe care familia mea il cunoaste si sunt incantati vazandu-ma cum il portretizez pe marele ecran.

SNMag: Ti-ai dat seama ca atunci a fost dat startul carierei tale?
JR: Cred ca intr-adevar mi-am dat seama cand am mers pe covorul rosu la premiera Twilight. Atunci a fost prima da acand mi-am zis ceva de genul: "Oh, wow, acesta va fi o noua experienta pentru mine.”

by ALexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu