duminică, 30 mai 2010

Kris, Rob si Taylor prezinta MTV Movie Awards anul asta!

Gata, e oficial. Cei 3 care au speriat noptile fetelor din lumea intreaga urca impreuna pe scena la MTV ca sa vorbeasca despre noua serie TWILIGHT: ECLIPSE. Ca si anul trecut, vor prezenta in premiera o secventa din filmul atat de asteptat, care ajunge la Brasov in august.
http://brasov.cityplex.ro/files/robert-pattinson-kristen-stewart-taylor-lautner-pg51203_sm.jpg

Virgin Media anunta ca Robert Pattinson, Kristen Stewart si Taylor Lautner vor prezenta in exclusivitate pentru gala MTV Movie Awards din anul 2010 un nou trailer al filmului “The Twilight Saga: Eclipse“.
http://static.cinemarx.ro/stiri-cinema/wp-content/uploads/2010/05/mtvawards-199x300.jpgEste pentru a treia oara cand la ceremonia de decernare a premiilor MTV se proiecteaza secvente inedite si pe care nu le-a vizionat nimeni anterior din cele trei prime parti ale seriei, inainte de lansarea lor oficiala. In alta ordine de idei, pelicula “The Twilight Saga: New Moon” este inscrisa in competitia din acest an la mai multe categorii printre care cel mai bun film , cea mai buna interpetare feminina, cea mai buna interpetare masculina si cel mai bun sarut, fara a reusi insa performanta de a depasi ca numar de nominalizari comedia “The Hangover”, care are sansa de a cuceri trofeul la 6 categorii.
Ceremonia MTV Movie Awards va fi prezentata de catre actorul de comedie Aziz Ansari si va fi transmisa live pe data de 06.06.2010 de la Gibson Amphitheatre din Universal City – California. Christina Aguilera si Katy Perry sunt invitate sa cante la eveniment, iar diferitele premii vor fi inmanate castigatorilor de catre celebritati precum Russell Brand, Tom Cruise, Cameron Diaz, Zac Efron, Vanessa Hudgens, Jessica Biel sau Bradley Cooper.

by Alexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu